16 Temmuz 2012 Pazartesi

Kilim koltuk takımları 2012


” bi kilim yeter sevgilim ” sloganı ile hayatımıza giren ve özellikle genç çiftlerin mobilya konusundaki ilk tercihlerinden biri olan Kilim Mobilya, yeni yıla koltuk takımı koleksiyonuna eklediği yepyeni ve birbirinden şahane serilerle merhaba dedi. Bizlerde dekorevim oalrak bu şahane koltuk takımlarına özellikle şu sıralar mobilya çeyizi hazırlamakla meşgul damat ve gelin adayları için fiyatları ile birlikte inceledik.


Çeşitli renklerde, sıvı geçirmeyen soft kumaş ve deri seçenekleride mevcut olan Okyanus koltuk takımının peşin fiyatı 3359 TL.


Alyans Koltuk Takımı

Oturum bölümünde yüksek densiteli süngerler kullanılan Alyans koltuk takımı 2 adet üçlü koltuk ve 2 adet berjerden oluşuyor. Peşin fiyatı 3759 TL.



1 adet üçlü yataklı koltuk, 1 adet İkili koltuk Ve 2 adet tekli koltuktan oluşan Atlantik koltuk takımında üçlü ve ikili koltuklar Easy Openning sistemiyle açılarak, koltuk İleri çekilmeden basitçe yatak Olabiliyor. Peşin satış fiyatı 2749 TL.


2 adet üçlü yataklı koltuk ve 2 adet berjerden oluşan Selena koltuk takımının peşin satış fiyatı 3790 TL.


2 adet üçlü koltuk ve 2 adet berjerden oluşan Buse koltuk takımının üçlü koltukları yatak olabiliyor ve sandık haznesi mevcut. Peşin satış fiyatı 3499 TL.


1 adet üçlü yataklı koltuk, 1 adet ikili koltuk ve 2 adet tekli koltuktan oluşan Kapris Plus koltuk takımının peşin satış fiyatı 3799 TL.



1 adet üçlü yataklı koltuk, 1 adet ikili koltuk ve 2 berjerden oluşan Kapris koltuk takımının peşin satış fiyatı 3569 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder